Inspirators

Twee Potten Drie Poten

Highlights

  • Twee powervrouwen
  • Eigen blog
  • Positive vibes

Wauw! Wat een mega respect voor deze twee top meiden: Nikki Bosch en Daisy Zegers. Daisy heeft een hele zeldzame tumor in haar been. Slechts 200 gevallen zijn hier wereldwijd van bekend. Na diverse pogingen om de tumor te verwijderen kwam het steeds weer terug. Daisy heeft een dapper besluit genomen en besloten om haar onderbeen te laten amputeren. Wat een ongelooflijk moeilijke beslissing en het is ook niet dat de kanker nu weg is. Via hun instagram en youtube kanaal geven ze op een positieve en krachtige manier een inkijk in hun leven. Ze hopen op deze manier te laten zien wat een positieve instelling en een heleboel liefde kan doen.

Instagram

Nikki Bosch
Daisy Zegers

Lees meer

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Close
%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar