Viora Rebergen

Viora is 26 jaar en woont samen met haar vriend Joost in Utrecht. In Juni 2014 is Viroa afgestudeerd (Bedrijfscommunicatie HBO) en na haar studie is ze samen met haar moeder twee webshops gestart: Damessokken.nl en Herensokken.nl tot 5 januari 2016 werkte ze fulltime voor het bedrijf en trainde 5x per week in de sportschool.

Tot ze die 5 januari ging bloedprikken omdat ze zich erg slecht voelde, ze zag heel bleek, kon amper meer lopen, had enorm last van oorsuizen, hartkloppingen, en enorme hoofdpijn, diezelfde dag nog moest Viora van de huisarts met spoed naar het ziekenhuis. Ze had een schokkend lage HB-waarde…

Na flink wat onderzoeken is er op 7 januari 2016 bij haar acute lymfatische leukemie geconstateerd.

En toen stond haar leven stil….

Door middel van haar blog wil ze jullie graag op de hoogte houden van het verloop van haar ziekte.

Je kunt Viora haar blog hier lezen.

Geef een reactie