Kanker & Vruchtbaarheid

[dropcap]j[/dropcap]e hebt gehoord dat je behandeld moet worden voor kanker. Het kan zijn dat de voorgestelde behandeling een effect heeft op jouw vruchtbaarheid. Dit kan direct zijn, of eventueel een vervolgtraject kan invloed hebben hierop. Vaak bespreekt je arts dit in het

Begint je arts niet over eventuele onvruchtbaarheid? Vraag hier dan zelf naar!

gesprek. Bespreekt je arts het niet? Vraag hier dan zelf naar! Dan weet je in ieder geval zeker of het voor jou van toepassing is.

Oké, je dokter geeft aan dat de kans aanwezig is. Wat nu? Misschien heb je nog wel helemaal niet nagedacht over het krijgen van kinderen, is er op dit moment wellicht nog niemand in je leven of heb je net een prille relatie en heb je dat soort dingen nog helemaal niet besproken. Hoe je situatie ook is, je komt toch voor een keuze te staan. Bespreek dit ook met je eventuele vriend of vriendin. Zo kom je er samen achter of jullie hetzelfde denken.

Ik ben een man

Je bent een man en bent benieuwd naar de mogelijkheden.

Ik ben een vrouw

Je bent een vrouw en bent benieuwd naar de mogelijkheden.

Benieuwd naar hoe Margot dit heeft ervaren? Lees haar ervaringen hier en hier.

Geef een reactie