Geef mij tijd

Wauw, wat is het alweer lang geleden dat ik een blog heb geschreven! De laatste keer stond ik op het punt om op vakantie te gaan.. inmiddels heb ik die vakantie er alweer op zitten, heb ik chemo nr.5 afgetikt (nr. 6 wacht ook alweer op mij) en ben ik actief geweest voor mijn eigen platform (vertel ik zo meer over) en actief geweest voor het KWF.

Holiday

Oké, laten we bij het begin beginnen! Vakantie! Bjorn en ik hadden besloten om lekker in de Loire op vakantie te gaan. Veel cultuur, mooie afstand naar huis (mocht ik ziek worden) en een mooie visvijver. Everybody happy! We zijn twee weken weggeweest en zaten in een tent die al kant en klaar was. Ik had bedacht dat een vakantie een opluchting zou zijn met zulk goed nieuws. Dat een vakantie fantastisch is omdat je leven er weer wat positiever uitziet.. maar wat heb ik dat onderschat. De eerste dagen van de vakantie had ik moeite met het kanker gebeuren naast me neer te leggen.

Op vakantie had ik moeite met het kanker gebeuren naast mij neer te leggen.

Ik was treurig en neerslachtig en alles viel me zwaar. Wat nou vakantie? Niks kneuteren in onze eigen tent, deze tent is niet van mij, niks wijntjes en brie in de avond, niks zorgeloos relaxen, niks alles doen wat je maar wilt. Ik werd er steeds aan herinnerd dat ik ziek ben, en eventjes was het allemaal niet zo makkelijk. Gelukkig was deze treurnis in mijn hoofd na een paar dagen weggetrokken. Fysiek ging het met ups en downs maar we hebben het echt heel leuk en gezellig gehad. Achteraf was het goed dat die treurige dagen er waren, goed dat daar tijd en ruimte voor was om bij thuiskomst er weer vol tegenaan te gaan. Die zondag na de vakantie hadden we vrienden uitgenodigd om het goede nieuws te vieren. Onwijs gezellig!

Chemotime nr.5

Ben je net een paar dagen terug, staat de volgende chemo alweer op je te wachten. Bloedwaarden zijn weer goed (yes!), de waarden zijn zelfs hoger dan de vorige x met chemo. Misschien toch iets met ontspannen en rust ;)? Dus de chemo gaat door, 100% dit keer! De leverwaarden zijn verhoogd stabiel. Super fijn! Dus hopelijk zijn ze ook verhoogd stabiel met 100%. Dit betekent namelijk dat het niet uitmaakt of je nu 50%, 75% of 100% geeft. De waarden zijn toch wel verhoogd. Dus chemo nr. 5 gaat door. Die zondag na de chemo staat er iets waanzinnigs bijzonder op de planning….

KWF

Zoals gezegd ben ik benaderd door het KWF, ik wist alleen niet wat ik hierover kon en mocht delen. Inmiddels kan ik het delen! Woehoee!! In september is er namelijk de landelijke collecteweek. Om mensen op te roepen om te doneren is er een grote campagne met kankerpatiënten en ik ben er daar 1 van! Aaaaaah. Dit betekent mijn kale koppie groot op de website, outdoor posters én in de tv-commercial zit. Die zondag ben ik gefilmd voor deze campagne genaamd “geef mij tijd”. Wil je weten hoe zoiets gaat? Zie hieronder een behind-the-scenes foto.

Achter de schermen tijdens het draaien

Super spannend uiteraard om te doen en mega gek! Maar heel bijzonder om gevraagd te worden door het KWF en om op deze manier mensen op te roepen om te doneren.

Shout out

Hierbij doe ik ook graag een shout out naar alle dingen die je écht ff moet checken!

  1. De homepage van het KWF met mijn prachtige haardos.
  2. Het interview wat er met mij is afgenomen.
  3. Mijn onlinecollectebus! Allemaal even doneren!! En geef mensen zoals mij meer tijd :). Ik ben je intens dankbaar.
  4. Wil je meer doen? Check stichting Matchis. Waarom? Stel, mijn chemo slaat niet goed genoeg aan, dan krijg ik een stamceltransplantatie. Als mijn eigen stamcellen niet gebruikt kunnen worden, heb ik een donor nodig. Stichting Matchis is een grote databank voor stamceldonoren. Meld je dan ook aan! Met jouw stamcellen kunnen letterlijk levens gered worden. Levens van mensen zoals ik!

En bekijk hieronder het campagne materiaal :). Spannend! Let me know wat je ervan vindt!

Poster Margot KWF

Geef een reactie