Superhandige App

Krijg jij ook veel goedbedoelde adviezen in je omgeving over wat je wel en niet moet eten? In het woud van deze adviezen in je omgeving, de artsen die daar niet per se uitspraken over doen én dan ook nog eens het internet met veel verschillende mensen (en dus ook meningen) is het moeilijk om soms te bepalen wat de “waarheid” is. Wat is nu datgene waar je goed aan doet? En voor het ene type kanker, is het ene juist wel handig of juist niet te doen. Help! Gelukkig is daar een super handige app to the rescue, de About Herbs App.

Deze app bevat heel veel verschillende soorten kruiden , supplementen behandelingen etc.. Wat handig is, is dat je bijvoorbeeld een bepaald kruid op kunt zoeken, zeg kurkuma. Je kunt binnen het kruid kurkuma de wetenschappelijke artikelen vinden en ook vinden met welk type kanker en behandeling niet goed samen zou kunnen gaan. Natuurlijk, bespreek bepaalde wijzigingen in je dieet voor de zekerheid altijd met je behandelend arts!

Geef een reactie