Inspirators

Melissa Kremer – 21 jr, Acute Lymfatische Leukemie

Highlights

  • 21 jaar
  • Heeft acute lymfatische leukemie
  • Blogt op haar blog: mijn kwaadbloed

Melissa is 21 jaar oud en tien toen ze ziek werd. Ze heeft meerdere chronische aandoeningen en heeft al heel wat meegemaakt in het ziekenhuis. Op 4 februari 2015 (wereldkankerdag) kreeg Melissa de diagnose ‘Acute lymfatische leukemie’, dit is bloedkanker. Ze werd meteen voor 6 weken opgenomen en kreeg zware chemokuren. Deze behandeling zou in totaal 3 jaar gaan duren. 4 februari 2015, de dag dat haar oorlog tegen het monster, dat ze kanker noemen, begon.

Met haar blog wil ze jullie meenemen in het leven van iemand die leeft met de gevolgen van kanker en de onzekerheid dat het met zich meebrengt. Lees haar verhaal op haar blog:

Lees meer

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Close
%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar